dassie webshop

De nieuwe Dassie webshop is online!

Heb jij Dassie Rooibos al eens geprobeerd bij een van onze verkooppunten? En ben je ook zo enthousiast over die heerlijke unieke smaak? Of heb je het helaas nog niet kunnen proberen, maar toch heel benieuwd naar die intense Rooibos smaak? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu kan je namelijk ook Dassie Rooibos in onze webshop bestellen.

De natuurlijke voordelen van Dassie Rooibos

Dassie Rooibos is een gezond alternatief voor koffie of thee. Het bevat van nature veel anti-oxidanten en is cafeïnevrij. De extra fijne maling zorgt ervoor dat Dassie Rooibos onder hoge druk gezet kan worden, net zoals een espresso. Hierdoor krijg je een intense rooibos smaak met een crèmelaag bovenop. Daarnaast geeft dit ook direct een boost aan alle natuurlijke voordelen van rooibos. Zo bevat een shot Dassie Rooibos 10x meer anti-oxidanten dan normale rooibosthee en 5x meer dan groene thee of bietensap.

Waarom zijn anti-oxidanten zo belangrijk?

Het voedingscentrum zegt het volgende over anti-oxidanten: “Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Wanneer ze schade veroorzaken, noemen we dat oxidatieve stress. Oxidatieve stress ontstaat wanneer er te veel vrije radicalen aanwezig zijn of wanneer deze stoffen zich op ongewenste plekken in het lichaam bevinden. Er zijn aanwijzingen dat oxidatieve stress na lange tijd mogelijk hart- en vaatziekten, kanker en schade aan het zenuwstelsel tot gevolg kan hebben. Ook zijn er aanwijzingen dat vrije radicalen een rol spelen bij verouderingsprocessen. Antioxidanten die via gezond eten het lichaam binnenkomen maken vrije radicalen onschadelijk, en dragen er zo aan bij dat dit niet gebeurt.”

Dassie Rooibos is ook gewoon heel lekker!

Naast de vele voordelen voor je gezondheid is Dassie Rooibos ook nog eens heel erg lekker. Dassie Rooibos heeft een licht nootachtige smaak met aardse tonen en een natuurlijk zoetje. Hierdoor is een shot Dassie Rooibos ook heel goed te gebruiken als basisdrank voor vele variaties. Denk bijvoorbeeld aan Dassie Cappuccino, Dassie Ice Tea, Dassie Limonade of een heerlijke cocktail op basis van Dassie. Alles is mogelijk. Bekijk onze recepten voor meer inspiratie of ga direct naar onze nieuwe Dassie webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.